Cila nga format e dhëna do të plotësonte sekuencën?

12:00 | 9 Korrik 2021

Përgjigje

E vetmja formë që është e rëndësishme të shënohet në këtë shembull është trekëndëshi portokalli. Është pozicionuar brenda sheshit të tij në përputhje me pozicionin e sheshit në imazh. Trekëndëshat në kolonën e dorës së majtë janë të pozicionuara në të majtë, trekëndëshat në kolonën e mesit janë të përqendruara në sheshet e tyre përkatëse dhe të njëjtat për anën e djathtë.

Përgjigje e saktë: B

/arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara