89 vjeçarja nuk mund t’i ndalë pozat qesharake

08:25 | 18 Nëntor 2017

Ju jeni shumë i/e vjetër për të provuar diçka të re?

Mendoni përsëri! Shumica e njerëzve mendojnë se teknologjia është për të rinjtë, por askush nuk i tha Kimiko Nishimoto se ajo është një gjyshe japoneze 89-vjeçare e cila ka qenë duke fotografuar dhe redaktuar fotot e veta për 17 vitet e fundit dhe siç mund ta shihni më poshtë, stili i saj është sigurisht unik! Ajo nuk u fut në fotografi derisa ajo ishte 72 vjeçe.

Djali i saj po mësonte kursin e një fillestari dhe kështu ajo vendosi të regjistrohej, duke mos ditur që ajo ishte gati të zgjonte një pasion dhe një talent që kurrë nuk e dinte që ajo kishte, transmeton rtv21.tv. Ajo menjëherë ra në dashuri me fotografinë dhe u nis të bëjë vet portrete të ndryshme komike.

Ajo kishte ekspozitën e saj të parë solemne dhjetë vjet më vonë, në një muze lokal në qytetin e saj të Kumamoto dhe tani ajo do të shfaqë punën e saj në galerinë e imazhit të Epsonit të Tokios. I titulluar “Asobokane” do të thotë “le të luajmë” – ekspozita do të shfaqë punë të paparashikuara nga artisti 89-vjeçare, kështu që nëse ju ndodheni në Tokio në mes të 15 dhjetorit 2017 dhe 18 janarit 2018.

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-1-5a0a9dfb43ec7__700

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-3-5a0a9e00042a8__700

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-4-5a0a9e0290269__700

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-5-5a0a9e04953d4__700

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-6-5a0a9e0758ca2__700

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-7-5a0a9e0a544fa__700

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-14-5a0a9df1dce87__700

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-15-5a0a9df43c174__700

funny-self-portraits-kimiko-nishimoto-89-year-old-16-5a0a9df694c1e__700

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara