Njësiti italian që mori pjesë në aksionin ku u sekuestruan 400 kg substancë narkotike

20:32 | 17 Maj 2021

Në aksionin e zhvilluar në Lipjan ku janë sekuestrua rreth 400 kg substanca narkotike dhe arrestuar 7 persona, i zhvilluar nga Prokuroria dhe Policia e Kosovës, Prokuroria e Shqipërisë, ka marrë pjesë edhe njësiti i veçantë nga Italia.

Arbresh.info ju sjellë foto të disa pijetarëve të këtij njësiti që ishin në konferencën për medie.
Kjo sasi e drogës u tha se kishte ardhur nga Brazili në Itali ku përmes Shqipërisë kishte mbërritur në Kosovë.

Lajmet më të lexuara