Zonja e parë Jill Biden dhe dukesha e Kembrigjit takohen për herë të parë

14:39 | 11 Qershor 2021

Zonja e Parë Jill Biden dhe Catherine, Dukesha e Kembrixhit, u takuan për herë të parë në Akademinë Connor Downs në Hayle, Cornwall.

Klasa ishte plot me fëmijë rreth moshës katër dhe pesë vjeç.

“Kjo është klasa më e qetë që kam qenë ndonjëherë”, tha Dukesha.

Mësuesi tregoi se fëmijët po mësojnë se si ta bëjnë botën më të gjelbër dhe një vend më të mirë, “kjo është ajo për të cilën ne e dimë se G7 ka të bëjë”, tha ai.

Biden tha se edukimi i fëmijërisë së hershme gjatë një pandemie është “shumë i rëndësishëm”.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara