Google ADS

Putin i quan absurde supozimet për ndërhyrje në zgjedhjet amerikane

12:53 | 11 Nëntor 2017

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ndjehet i fyer nga supozimet e ndërhyrjes së Rusisë në zgjedhjet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, sipas presidentit amerikan, Donald Trump, pas takimit të shkurtër që këta dy patën në samitin e Azisë dhe Pacifikut në Vietnam.

“Ai tha që absolutisht nuk është përzier në zgjedhjet tona”, tha presidenti Trump.

Presidenti Putin më vonë përshkroi supozimet për përzierjen e Rusisë si “absurde”, transmeton portali arbresh.info.

Departamenti i drejtësisë po i heton këto pohime, si dhe pohimet për bashkëpunim të fshehtë nga ana ekipit të Trump.

Disa ndihmës të mëdhenjë të Presidentit Trump tashmë janë nën hetim.