Google ADS

PENTAGRAM MISTERIOZ NË SHKRETIRËN E KAZAKISTANIT (FOTO)

18:02 | 3 Mars 2015
Arbresh.info

Simbol i ”Pentagramit” është parë qartë në Google Earth, por i ka habitur edhe shkencëtarët se si mund t’a kishin bërë atë.

Teoricienët e konspiracionit kanë vendosur befasi se simbol është e lidhur me adhurim djallit, paganizmi apo sekteve fetare, shkruan ”The Telegraph” .

I ndodhur në bregun jugor të rezervuarit Upper Tobol (Tobol e Epërme), qyteti më i afërt – Lisakovsk – është 12 kilometra larg.

Pentagram është një simbol i lashtë i përdorur nga shumë kulturave dhe grupeve fetare, përfshirë krishterëve, Freemasons, pasuesit e fesë kineze e Taoism, dhe Mesapotamians lashta.
Një përdorues të internetit, Kurt Yates, nga Seattle, Washington, pohoi se simbol ishte ndoshta një sipërfaqe të braktisur në faqen raketave ajër.

Shpërndaje në rrjete sociale