Panik në gjithë botën, Facebook dhe Instagram kanë rënë në të njejtën kohë

15:56 | 20 Nëntor 2018

Përdoruesit e shumtë në gjithë botën nuk kanë mundur të hyjnë nëpër profile të tyre në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram, shkruan “Independent”

Siç pretendohet, faqet e këtyre rrjeteve sociale nuk kanë mundur as të lexohen, ndërsa përdoruesit e caktuar kanë pranuar informata nga Facebook se shërbimi nuk ka qasje. Kur është fjala për Instagram, gazeta britanike pretendon se aplikacioni ishte aktiv.

Situata të ngjashme në të kaluarën kanë treguar se kolapsi i madh i Facebookut dhe Instagramit ka shkaktuar puna në sistem para lëshimit të ndonjë ndryshimi të madh.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara