Nis ceremonia e varrimit të Princit Philip

17:02 | 17 Prill 2021

Përgatitjet për ceremoninë e varrimit të Princit Philip të Britanisë së Madhe, kanë filluar në Kalanë Windsor.

Atje vetëm se kanë shkruar anëtarët e Familjes Mbretërore që do të marrin pjesë për së afërmi në varrim, po ashtu ka anëtarë të familjes të cilët nuk kanë mundur të marrin pjesë ne këtë varrim, por ata do ta përcjellin Dukën nga larg.

Përshëndetjen nga larg do t’ia japin Dukesha e Kembrixhit, Dukeshën e Cornwall, Kontesha e Wessex dhe fëmijët e saj.

Zara dhe Mike Tindall, Princesha Beatrice dhe burri i saj, Edoardo Mapelli Mozzi, Princesha Eugenie dhe burri i saj, Jack Brooksbank.

Pos kësaj, garda e ushtrisë së Mbretërisë, është pozicionuar në vendin e saj, të cilët janë në numër të madh, ata kanë marshuar deri tek Kalaja Windsor. Për ta shikuar marshimin e ushtrisë ishin mbledhur një numër i vogël i britanikëve.

Lajmet më të lexuara