Google ADS

Nën shoqërimin e policisë 154 hebrenj radikalë hyjnë në Al-Aksa

11:59 | 8 Gusht 2019
Arbresh.info

Një grup prej 154 hebrenjve radikalë të shoqëruar nga policia kanë hyrë në Al-Aksa, në Kudsin Lindor, raporton Anadolu Agency (AA).

Zëdhënësi i Administratës së Vakëfeve në Kuds, Firas Dibs ka thënë se hebrenjtë radikal dhe policët në Al-Aksa kanë hyrë përmes Derës Marokene.

Dibs ka thënë se policia izraelite pranë njërës prej hyrjeve të Al-Aksës ka arrestuar Muhamed Idris, rojën e Al-Aksës, i cili është rrahur pak para se hebrenjtë radikalë të hynin në Al-Aksa.

Radikalët hebrenj shpesh në përcjellje të policisë hynë në Al-Aksa, e cila shkakton rritje të tensioneve në mes palestinezëve dhe policisë izraelite.

Shpërndaje në rrjete sociale