GM investon 14 milionë dollarë dhe hap 1.100 vende pune

17:25 | 14 Prill 2017

Prodhuesi amerikan i automobilave General motors (GM) do të investojë 14 milionë dollarë dhe do të hapë 1.100 vende të reja pune në qendrën e re kërkimore në San Francisko, në pajtim me investimet në të ardhmen e automjeteve.

“Zgjerimi i ekipit tonë në kompaninë Cruise Automation, e cila punon në zhvillimin e teknologjisë për vozitje autonome, është edhe një hap i rëndësishëm në përpjekjet tona që të ri-definojmë të ardhmen individuale të mobilitetit”, deklaroi presidentja e përgjithshme e GM, Meri Bar, transmeton France press.

Shpërndaje në rrjete sociale