Google ADS

Është arrestuar “Princi nigerian”, 67- vjecari që shtihej si princ për të marrë informacionet e personale me anë të email-it

08:18 | 31 Dhjetor 2017
Arbresh.info

Është arrestuar “Princi nigerian”, 67- vjecari që shtihej si princ për të marrë informacionet e personale me anë të email-it

Burri I cili shtirej se ishte princi I Nigerisë për t’u marrë njerëzve informacionet personale dhe numrat e kartave të kreditit është arrestuar në Luiziana, shkruan rt, transmeton arbresh.info.

Michael Neu, 67, është arrestuar nga skuadra të krimeve kimernetike dhe është akuzuar për 269 raste të vjedhjes së parave që arrijnë shumën e disa miliona dollarëve.

Ky truk është I vjetër sa vet internet por kjo se ka ndaluar këtë burrë ta përdorte. Ai dërgonte imejle njerëzve të panjohur duke pretenduar që është princi I Nigerisë dhe u kërkonte informacionet personale duke thënë që po ndihmon në ringritjen e vendit ose duke u premtuar kthim me kamatë./Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme