Google ADS

Çifti i sapomartuar në pyll, përshëndeten ngrohtësisht me ariun

14:53 | 30 Qershor 2019
L G

Një çift, që janë të sapomartuar, u përballën me një situatë të tmerruese gjatë kohës sa po e shijonin muajin e mjaltit. Ata gjatë një shëtitje në pyll, u gjendën ballë përballë me një ariu.

Ariu, që ishte i murrmë, shihet teksa afrohet në të njëjtën rrugë të cilën po ecte çifti. Ai i afrohet me ngadalë, ndërkohë që çifti tenton që t’ia lirojë rrugën.

Në një moment, ata i thonë ‘Përshëndetje ari’ e më pas kur ai vazhdon rrugën, i thonë ‘Mirupafshim ari’ dhe ‘Faleminderit ari’

Në momentin që ariu afrohet, ata madje edhe e përshëndetin atë, e që ai e vazhdon rrugën.

Pamjet e këtij momenti janë shpërndarë shumë në rrjete sociale, transmeton Gazeta Express.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/860179131012856/

Shpërndaje në rrjete sociale