Promovohen gratë në ndërmarrësi dhe vendimmarrje

06:59 | 20 Dhjetor 2018

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizon tryezën e rradhës të titulluar “Promovimi i Grave në Ndërmarrësi dhe Vendimmarrje”.

Diskutimi do të hapet me fjalë hyrëse nga Florije Xhemajli, Menaxhere e Projektit, Fondacioni Jahjaga, dhe Ardiana Bunjaku, Thesariste e Bordit të Guvernatorëve të Odës Amerikane.

Ndërsa Atifete Jahjaga, Presidentja e katërt e Republikës së Kosovës, dhe Lisa Magno, Shefja e Misionit të USAID në Kosovë do të adresojnë audiencën në cilësinë e folëseve kryesore.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara