Aktivitet humanitar për të mbledhur mjete shkollore për fëmijët në nevojë

08:17 | 25 Gusht 2018

Sot në sheshin “Zahir Pajaziti”, të gjithë ata që kanë mundësi, do të dhurojnë mjete shkollore për fëmijët dhe familjet në nevojë.

Ky aktivitet humanitar për mbledhjen e gjërave shkollore çanta, fletore, lapsa, goma, ngjyra etj, ka nisur më 22 shtator.

Kjo organizohet nga OJQ-të “Nëna dhe fëmijë të lumtur” dhe “Community Supporters” në Fushë Kosovë në bashkëpunim me grupin Maniakë t’Leximit.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara