Twitter në të ardhmen mund të duket si Facebook

00:20 | 18 Korrik 2021

Fotografitë së shpejti duhet të jenë më të gjera në pajisjet mobile. Twitter duket se po punon për një plan urbanistik të ri për aplikacionin celular , siç zbuloi kohët e fundit blogerja e teknologjisë dhe studiuesja e aplikacioneve Jane Manchun Wong.

Ndërsa fotografitë janë akoma të inkuadruara mirë në formatin aktual, në të ardhmen ato duhet të jenë aq të gjera sa të shtrihen deri në skajet e ekranit.

Foto e profilit të përdoruesve duhet gjithashtu të ripozicionohet. Në vend që të qëndrojë direkt pranë një cicërime, ajo në të ardhmen duhet të vendoset mbi tekstin dhe pranë profilit dhe emrit të përdoruesit – siç e dimë tashmë nga Facebook.

Sipas Wong, postimet në Twitter nuk duhet të preken nga paraqitja e re dhe modeli duhet të mbetet i njëjtë. Në çdo rast, CEO i Twitter Jack Dorsey iu përgjigj cicërimës së Wong dhe tha se ndryshimi ishte “shumë më i mirë”.

Sipas Mashable, ridizajnimi i Twitter aktualisht është ende në punë. Mund të duhet pak kohë para se ta admironi.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara