Super garë : Tesla kundër Porsche dhe Lamborghini

12:56 | 3 Janar 2021

Kur 5 makina me performancë të lartë të klasës ekstreme garojnë kundër njëra-tjetrës në një garë tërheqëse, eksitimi është i garantuar.

Ky është edhe rasti në këtë video, sepse gara e nxitimit vendoset vetëm në metrat e fundit.

Dy makina elektrike garuan kundër 3 motorëve me djegie.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara