Për herë të parë në historinë e Twitter, Elon Musk ndryshon logon historike, e zëvendëson me një qen

09:21 | 4 Prill 2023

Twitter është në proces rinovimi dhe pronari i tij, Elon Musk, vendosi që përdoruesit e platformës t’i thonë lamtumirë zogut blu që ishte marka tregtare dhe ta zëvendësojnë atë me ikonën e një qeni Shiba Inu, një veçori e kriptomonedhës Dogecoin.

 

Më herët, kreu i Twitter-it, Elon Musk, postoi në llogarinë e tij personale një imazh të protagonistit të ri nga Dogecoin, ku duket se i thotë një shefi trafiku duke parë letërnjoftimin e tij: “kjo është një foto e vjetër”.

Në këtë mënyrë, Musk dëshironte të përgatiste përdoruesit për ndryshimin e ardhshëm. Menjëherë pasi ikona e Twitter ndryshoi dhe zogu blu u zhduk.

“Siç është premtuar”, ka shkruar ai në llogarinë e tij personale, duke postuar një skenë të mëparshme me përdoruesin WSBChairman.

Shpërndaje në rrjete sociale