Google ADS

Këto janë xhipat për të cilat nuk keni qenë në dijeni se ekzistojnë

22:15 | 9 Janar 2019
Arbresh.info

Historia e xhipit fillon me Shtetet e Bashkuara të Amerikës përgjatë Luftës së Dytë Botërore, ngase ushtria kishte nevojë për një mjet të gjithanshëm që mund të lulëzonte në çdo hapësirë të luftës.

Që atëherë, koncepti i xhipit përkon me një automjet ushtarak, të besueshëm dhe të shkathët, transmeton lajmi.net.

Pema familjare e modeleve xhip është një çështje e komplikume si rezultat.

Sidoqoftë, më poshtë mund të gjeni disa prej makinave për të cilat rrallë herë është diskutuar.

Jeepster Commando

Hemi Jeep Commander

CJ-10 (1 Tonner)

J10 Short Bed

Dispatcher Jeep

 

Të ngjashme