Google ADS

Data e lansimit te "Half Life 3" shumë shpejtë! (VIDEO)

17:14 | 3 Mars 2015
Arbresh.info

Half Life është njëra nga lojat që kanë lënë gjurmë tek gejmerët anë e mbanë botës. Kjo lojë epike  nga “ VALVE” është në instalimin e tijë të fundit e cila ishte lansuar rreth një dekade më parë. Tani, gejmerët vazhdojnë të presin me pa durim lansimin e fundit.

Valve nuk ka njoftuar ende ndonjë lajmë rreth “Half Life 3,” as një detaj tjetër nuk përmendët për ktë seri të re. Fansat e kësaj loje kanë ngelur të ngujuar duke mos ditur se cfar të presin nga Valve.

Gejmerët morën suprizën e jetës së tyre pas një update javën e kaluar ne Live Steam. Pasi që është parë Leak, gejmerët u çmendën edhe përse ishte njoftim jo zyrtarë nga Valve. Ajo se çfar ndodhi ishte, pas një Steam Update , ishte “ App 323900” e cila doli siç raporton “Motoring Crunch”. Ajo e cila e bëri edhe më shokuese ishte llogoja e “Half Life 3” anash numrit serik te app.

Përkah dukja e saj, mund të vërejmë se Half Life 3 është momentalisht në fazën e zhvillimit, apo ashtu besohet të jetë. Newell nuk ka thënë asgje rreth këti instalimit të 3’të përgjat këtyrë 10 viteve të fundit, por qartazi duket që nuk pat zgjedhje tjetër pos deklarimit të saj pas njoftimit të app’ Leak në rrjetet sociale.

Në intervistë, Newell tha që “Half Life 3” nuk është në produkcion dhe nuk do të lansohet së shpejti, por, sidoçoftë, Motoring Crunch don të tregoj që Newell asnjëherë nuk e ka mohuar lojën. Por prap, do të ketë pritje deri tek lansimi zyrtarë.

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale