Tahiri i 45-ti në kampionatin botëror të Cortina d’Ampezzo

17:31 | 18 Shkurt 2021

Skitari Albin Tahiri zë vendin e 45 nga 113 garues në garën kualifikuese të sllallomit të madh në kampionatin botëror të Cortina d’Ampezzo.

Albin Tahiri është renditur në vendin 45 në garën kualifikuese të disiplinës së sllallomit të madh në kampionatin botëror, që po mbahet në Cortina d’Ampezzo të Italisë.

Tahiri ka përfunduar të dyja lëshimet me kohë 2 minuta, 22 sekonda dhe 21 të qindtat, +11.39 nga vendi i parë.

Ai u kualifikua për garën kryesore të sllallomit të madh, që mbahet nesër. Albini do ta ketë numrin 92.

Garën e sotme nuk arriti ta përfundojë Arbi Pupovci, i cili gaboi në lëshimin e parë.

Nga 113 garues, 78 sosh arritën t’i përfundojnë të dyja lëshimet, ndërsa të tjerët gabuan në lëshimin e parë ose të dytë.

Sot u mbajtën edhe garat e sllallimit të madh, konkurrenca e femrave, ku garuesja jonë, Fiona Blaka Rusta gaboi në lëshimin e parë. /Gazeta Express/

Lajmet më të lexuara