Nainggolan në probleme serioze, ja çfarë thotë vëllau i tij

15:57 | 31 Dhjetor 2018

Radja Nainggolan po kalon një periudhë të vështirë në Inter.

Gjysmë-vëllau i tij, Manuel Nainggolan foli për ‘Het Laatste Nieuës’ dhe reflektoi mbi situatën e Radja.

“Çfarë po ndodhë? Unë nuk e di. Unë po përpiqem ta thërras, por ai nuk përgjigjet. Unë kam frikë se ai ka disa probleme familjare në shtëpi”, tha fillimisht Manuel.

“Ai nuk më dëgjon. Njerëzit thonë se duhet të jem më i ashpër me të, por është sikur fjalët e mia të kenë humbur të gjitha efektet mbi të, një psikolog, do të ndihmonte ndoshta për një javë, pastaj Radja do të rikthehej në zakonet e tij, siç ka bërë gjithë jetën e tij.

“Unë mendoj se ai është duke bërë më pak se gjysma e asaj që mund të bëjë me talentin që ai ka.

“Ekipi kombëtar? Mendimi im për këtë nuk ka ndryshuar, Roberto Martinez do të duhej ta merrte atë gjithë kohën sepse nëse je një trajner i shkëlqyer, ju duhet të jeni në gjendje të trajtoni një karakter si Radja, “shtoi vëllau i Radja Nainggolan nga një nënë tjetër.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara