Google ADS

Media greke: Kaçifa e kishte parashikuar vdekjen, ja biseda me motrën

21:00 | 10 Nëntor 2018
Trina Galanxhi

“Kostandinos Kaçifa e kishte parashikuar vdekjen”. Kështu raporton media greke “Espresso”, në një artikull publikuar këtë të hënë, ku raportohet lidhur me funeralin e 35-vjeçarit.

Media greke del në këtë konluzion duke paqaqitur një bisedë mes tij dhe së motrës.

Mes të tjerash, “Espressonews.gr” shkruan: “Heroi trim e kishte parashikuar vdekjen e tij para se të ndodhte. Kohët e fundit, 35-vjeçari jetonte i vetëm në fshat, duke bërë punë të ndryshme për të jetuar. Një javë para se të jepte frymën e fundit, gruaja (e motra) e, thirri të shkonte në shtëpinë e saj pas festës së 28 tetorit (festa kombëtare e Greqisë) që t’i rregullonte një dollap. Sikur t’u paraprinte atyre që ndodhën, njeriu krenar iu përgjigj: ‘Jo, do vij tani. Nuk dua të kem gjëra të pambaruara pas 28 tetorit’”.

Të dielën e 28 tetorit, gjatë shkëmbimit të zjarrit me forcat RENEA, Kostandinos Kaçifa mbeti i vrarë./Panorama

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme