KLGJ pranon dorëheqjen e gjyqtarit të GjKKO Fran Prendi

11:48 | 3 Nëntor 2020

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka pranuar kërkesën e gjykatësit Fran Prendi për dorëheqje nga posti.

Prendi kishte dhënë dorëheqjen nga statusi i magjistratit pranë Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar në Tiranë. Shkak për këtë vendim ishte bërë ngarkesa dhe stresi nga puna.

Sakaq ky vendim i KLGJ ka hyrë në fuqi menjëherë.

Shpërndaje në rrjete sociale