Google ADS

Arrestohet drejtori në detyrë i burgut të Reçit

09:03 | 26 Prill 2022
A. B.

Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm të Burgjeve (SHKBB) ka arrestuar drejtorin në detyrë të burgut të Reç në Shkodër, Ervis Zika.

Zika është arrestuar me urdhër të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Shkodër mbrëmjen e së hënës.

Ndaj Zikës, është caktuar masa e sigurisë “Arrest me burg“ dhe “Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik”.

Ndërsa, ende nuk janë bërë të ditura shkaqet e arrestimit të tij.

Vendimi

U ekzekutua urdhri i Prokurorisë se Rrethit Gjyqësor Shkodër, në zbatim të vendimit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër me Nr.262 datë 25.04.2022, e cila ka vendosur caktimin e masës së sigurimit personal “Arrest me burg” dhe “Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik” parashikuar nga neni 238 dhe 240/a të K.Pr. Penale, ndaj shtetasit Ervis Zika.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme