Google ADS

Mirdoni dhe Shqipja me një strategji të re, cilët banorë planifikojnë ti sulmojnë?

20:51 | 9 Janar 2024
E.H

Shqipja dhe Mirdoni kanë biseduar për një strategji të re.

Ata biseduan për dy prej banorëve që sipas tyre tani janë larguar me njëri-tjetrin.

Sipas Mirdonit ata duhet që t’i bashkojnë këta dy banorë dhe më pas t’i sulmojnë.

E nga kjo bisedë la të nënkuptohet se ata biseduan për Santianën dhe Bucin.

Shpërndaje në rrjete sociale