Google ADS

Lumbardhi: Njoh tipa si Buci, ai nuk ka ndjenja për Santianën – e kjo ka

10:46 | 30 Dhjetor 2023
R J

Lumbardhi ka folur për raportin dhe lojën e Santianës dhe Bucit brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2.

Ai sonte në ‘Prime’ tha se Santiana ka ndjenja për Bucin, dhe se ky i fundit e përdor atë vetëm për lojë.

“Njoh tipa si Buci, ai nuk ka ndjenja për Santianën, ai po e shfrytëzon atë për lojë”.

“Santiana është duke mësuar shumë nga Buci, Santiana ka shndërruar edhe ndjenja për Bucin, mendoj se Buci nuk ka ndjenja për Santianën”, ka thënë Lumbardhi.

Shpërndaje në rrjete sociale