Kjo është kënga më e gjatë, mban rekordin Guinness

23:36 | 2 Nëntor 2019

Që nga viti 2019, sipas Guinness World Records, kënga më e gjatë e publikuar është “The Rise and Fall of Bossanova“, nga PC III , e cila zgjat 13 orë, 23 minuta dhe 32 sekonda.

Kënga më e gjatë e regjistruar në pop është “Apparente Libertà” e Giancarlo Ferrari, e cila zgjat 76 minuta, 44 sekonda.

Shpërndaje në rrjete sociale