Google ADS

Von Cramon: Mali e Zi e meriton të jetë pjesë e BE-së

17:31 | 19 Maj 2022

Eurodeputetja Viola von Cramon është takuar me kryeministrin e Malit të Zi, Dritan Abazoviq, i cili sipas saj, e ka transformuar skenën politike dhe ka dhënë rezultate të jashtëzakonshme në sundimin e ligjit.

“Mali i Zi është një partner i vlefshëm dhe i besueshëm perëndimor dhe meriton të bëhet së shpejti shteti i 28-të anëtar i BE-së!”, ka shkruar Von Cramon.