Google ADS

Vetvritet drejtori i FIKOM-it

14:02 | 2 Mars 2015
Arbresh.info

mars-Varja e pronarit të FIKOM, Nikolla Nikolliq është vërtetuar edhe nga drejtoria e burgut të Shtipit por edhe nga MPB-ja, përfaqësuesit e së cilës kanë dale në vendngjarje dhe kanë filluar me hetimin e rastit. Për varjen e Nikoliqit ka shkruar në facebook edhe avokati I tij Aleksandar Petrovski.

Në burgun e Shtipit sot në mëngjes është gjetur i varur pronari i FIKOM-it, Nikolla Nikoliq. Nikoliq bashkë me bashkëshorten e tij ishin në vuajtje të dënimit prej 10 vjet burg, të dënuar për shkak të mashtrimit të qytetarëve lidhur me shitjen e banesave në lagjen e “Kisella Vodës”.

Varja e pronarit të FIKOM, Nikolla Nikolliq është vërtetuar edhe nga drejtoria e burgut të Shtipit por edhe nga MPB-ja, përfaqësuesit e së cilës kanë dale në vendngjarje dhe kanë filluar me hetimin e rastit. Për varjen e Nikoliqit ka shkruar në facebook edhe avokati I tij Aleksandar Petrovski.

Shpërndaje në rrjete sociale