Google ADS

Rriten çmimet e shërbimeve hotelerike në Maqedoni të Veriut

11:19 | 7 Shkurt 2022
A. B.

Çmimet e shërbimeve hotelerike në janar janë rritur për 2.4 për qind në krahasim muajin paraprak, dhjetor 2021.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistika, rritje ka te shërbimet për ushqim për 3.3 për qind, pijet alkoolike për 2.4 për qind, pije joalkoolike 0.9% dhe bujtje 0.3%/

Në krahasim me janarin e vitit të kaluar, rritja është për 4.2 për qind.

Kujtojmë se edhe LSM kërkon rritjen e pagës minimale pikërisht për shkak se janë rritur çmimet./Telegrafi/

Të ngjashme