Katër dëshmitarë të rinj për rastin “Haraçi”

08:57 | 29 Janar 2020

Gjykimi për lëndën “Haraçi” kundër të pandehurve Bojan Jovanovski dhe Katica Janeva do të vazhdojë sot me prezantimin e katër dëshmitarëve të rinj në Prokurorinë Publike për Krim të Organizuar.

Sipas njoftimit, për sot janë parashikuar të dëshmojnë Sanja Dimovska, Agapi Dika, Lila Stefanovska dhe Vesna Kostovska.

Deri më tani kanë dëshmuar ish-prokurorët e PSP-së, Elizabeta Josifovska, Lile Stefanova dhe Burim Rrustemi, gjithashtu biznesmeni Jordan Kamçev, bashkëshortja e tij Ana Kamçeva, kontabilistja në firmat private të Kamçevit, gazetari Hristijan Banevski nga 1TV dhe dëshmitarë të tjerë.

Gjykimin për “Haraçin” para Gjykatës Penale e drejton Vaska Nikollovska-Masevska, ndërsa padinë e përfaqëson prokurorja Vilma Ruskoska./Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale