Dibra, Mavrova dhe Rostusha kalojnë në Zonën e pestë Zgjedhore

13:30 | 15 Shkurt 2020

Këtë mëngjes deputetët në Kuvendin e Maqedonisë miratuan propozim ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, sipas të cilës Dibra, Mavrova dhe Rostusha kalojnë në njësinë e pestë të njësisë zgjedhore.

Më parë, deputetët shkarkuan Rashela Mizrahi, ministrin teknike për Punë dhe Politikë Sociale.

Sot Kuvendi në orën 13:00 në rend të ditës ka propozim ligjin për Prokurorinë Publike dhe propozim ligjin për ndryshime dhe plotësimin e Këshillit zë Prokurorëve.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara