Arsovski: Kiçecin e liruan para fillimit të orës më të gjatë policore në vend

14:11 | 22 Prill 2020

LSDM dhe Zoran Zaev po përpiqen të fshehin gjurmët për rastin “Haraçi” që çojnë drejtpërdrejt tek ata, akuzoi sot zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së, Dimçe Arsovski.

“Vendimi për lirimin tashmë të dënuar nga ky rast “Haraçi” Zoran Mileski-Kiçec është skandaloze dhe ata e lirojnë atë jo më pak dhe jo më shumë para fillimit të orës më të gjatë policorenë krizën më të madhe me Covid-19. Ata padyshim që prisnin momentin e duhur për ta liruar”, shton Arsovski.

Ai thotë se tani Kiçec është i lirë dhe si të gjithë të tjerët që u arratisen, domethënë ai mund të arratiset sa herë që dëshiron jashtë kufijve të vendit tonë. E gjithë kjo mbetet është që Katica Janeva të lirohet nga arresti shtëpiak dhe që Bojan Jovanovski “Boki 13” të lirohet nga arresti shtëpiak dhe që Zoran Zaev të jetë i sigurt se ka blerë paqen për ca kohë.

“A dëshiron që Zoran Zaev me lirimin e Zoran Mileski, i cili gjithashtu është i dënuar me disa vjet burg për rastin “Haraçi”, të mbulojë gjurmët që të çojnë drejtpërdrejt tek ai? Me këtë, a dëshiron Zaev që hetimi të mos përhapet më dhe të blejë paqe në këmbim që Mileski të heshtë dhe të mos tregojë të vërtetën ashtu siç është? Me çfarë u shantazhua Zaev dhe Ruskovska për të liruar Zoran Mileskin nga arresti shtëpiak?”, pyet Arsovski.