Zbuloni të vërtetën: Mënyra se si një mashkull ju përqafon tregon se si ndihet për ju!

23:28 | 24 Janar 2022

Gjuhës së trupit duhet kushtruar shumë vëmendje, sepse tregon shumë për marrëdhënies mes jush dhe partnerit tuaj.

Tre përqafime janë çelësi për interpretimin e marrëdhënieve mashkull-femër, transmeton portal arbresh.info

Përqafimi miqësor

Ky lloj përqafimi mes një burri dhe një gruaje mund të jetë më i gjatë se një përqafim klasik. Të dyja palët vendosin duart pak nën shpatullën e tjetrit, jo më larg nga mesi i shpinës. Ka edhe një puthje të shpejtë në faqe. Është një pasqyrim i miqësisë.

Gjithashtu, mbani në mend se, megjithëse një përqafim si ky është pak më i gjatë, ai rrallë zbulon emocione më të forta se ndjenjat e miqësisë. Ndonjëherë është një përqafim ngushëllues dhe rrallëherë zbulon diçka më shumë – por duhet të gjykoni vetë nga disa detaje të tjera nga sjellja e tij.

Përqafimi “pak më shumë” se miqësi

Është një përqafim miqësor më i zgjeruar. Krahët janë të njëjtë si në një përqafim miqësor – jo më i ulët se mesi i shpinës, por gjoksi është ngjitur së bashku.

Ky përqafim konsiderohet si një “përqafim zemër më zemër” dhe është një shenjë e sigurt se një mashkull ka disa ndjenja më të thella për ju. Gjithashtu, kini parasysh se përqafimet e gjoksit që zgjasin së paku 20 sekonda çojnë në rritjen e lirimit të hormoneve të dashurisë në trup.

Përqafimi që thërret për intimitet

Pavarësisht nëse jeni në një lidhje ose jo, nëse prekni pjesën e poshtme të trupit gjatë një përqafimi, sigurohuni që jeni një larg nga marrëdhënia intime. Me këtë lloj përqafimi, mund të zbuloni se një burrë dhe një grua janë në një marrëdhënie intime, edhe pse ata përpiqen ta fshehin atë.

Mund të jetë edhe një përqafim në të cilin një burrë vjen nga pas një gruaje dhe i vë duart rreth saj, gjë që tregon se mezi pret të jetë me të. Nëse një përqafim i tillë zgjat më shumë dhe është më i fortë, tregon se ai kultivon ndjenja intensive dhe sinjalizon përkushtim edhe pse ato janë në publik./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara