Ushtrime të thjeshta për vithe të përsosura

18:27 | 16 Prill 2020

Ushtrime shumë të thjeshta të cilat mund t’i bëni në shtëpi.

Ekspertët thonë që pjesën më të madhe të pranverës do ta kalojmë në izolim shtëpiak, mirëpo kjo nuk është arsye që të rrimë duarkryq.

Nëse dëshironi të keni figurë të përsosur, tani është momenti i duhur që të punoni në trupin tuaj.

E dimë, është e vështirë të përmbaheni nga ushqimi kur gjithë ditën qëndroni në shtëpi, mirëpo po ashtu edhe qëndrimi brenda katër mureve është rasti i shkëlqyeshëm që t’i përkushtoheni ushtrimit për të cilin zakonisht nuk keni kohë.

Ju propozojmë këto ushtrime të shkëlqyeshme të cila do t’ju ndihmojnë që t’i formoni vithet dhe të gatshme ta prisni verën!

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara