Google ADS

Si të krijojmë një buqetë me lule për nënën

19:09 | 8 Mars 2015
Arbresh.info

Lulet mbeten ndër format më të bukura për të uruar në mënyrë të veçantë nënat për festën e 8 marsit.
E lulet na japin mundësinë që ne të krijojmë buqeta të ndryshme.
Në kanalin Living, janë treguar disa nga to, ndërsa ju mund ti shihni fotot më poshtë për të kuptuar se si do të mund të krijoni vet një buqetë me lule për nënën.

Një vazo e veçantë mund të bëjë ndryshimin kur në të vendosen lule të tilla.
2

Përdorimi i gjetheve në një vazo të tejdukshme(si në foto) mund të bëjë kombinimin të duket i sofistikuar.

3

Zambakët të kombinuar me lule të tjera janë një zgjedhje e përsosur.

4

Ndonjëherë gjithçka që ka nevojë një buqetë është një mbështjellje e përshtatshme.

5

Ky mund të quhet një kombinim tjetër shumë i bukur dhe i përshtatshëm për ditën e nënës.

6

Objekte të jetës së përditshme mund të shndërrohen në ideale për një dhuratë të thjeshtë dhe elegant.

67

Shpërndaje në rrjete sociale