Google ADS

Sekretet e parfumeve që me siguri nuk i dinit, por do t’ju ndihmojnë

22:37 | 21 Dhjetor 2018

1.Që parfumi juaj të zgjasë më shumë, mbrojeni atë larg nga dielli dhe drita

2.Reagimi alergjik është i paparashikueshëm. Kjo varet nga secili prej nesh. Pra, nuk ka parfume me shumë ose më pak alergjik se të tjerët

3.Është normale të mos ndjeni aromën e parfumit tuaj në qoftë se ju e përdorni atë prej një kohe relativisht të gjatë

4.Aroma transformohet në funksion të lëkurës dhe në veçanti të pehashit të lëkurës

5.Për të gjetur mënyrën që parfumi të rezistojë më shumë duhet ta aplikoni në pjesët më të ngrohta të trupit, pikërisht aty ku pulson më shumë gjaku

6.Parfumi duhet të sprucohet në pulse dhe nuk duhet ta fërkoni sepse në këtë mënyrë do te arrini të prishni molekulat e tij duke tjetërsuar aromën

 

Shpërndaje në rrjete sociale