Google ADS

Pse noti është kaq i nevojshëm për shëndetin tonë?

10:06 | 11 Tetor 2018

Të notosh rregullisht mund të reduktojë simptomat e ankthit dhe depresionit.

Sipas studimeve të fundit, ndonëse egzistojnë metoda të ndryshme për të reduktuar këtë çrregullim, të rezervosh një orë çdo ditë në pishinë është aktivitet me shumë përfitime.

Pas përfundimit të eksperimentit, shumica e pjesëmarrësve janë ndjehur më të lumtur dhe më të motivuar, ndjesi këto që lehtësojnë vështirësit e jetës së përditshme.

Të gjithë e dimë që aktivitetet fizike si noti janë të këshillueshme për trupat tanë, por shëndeti fizik është i lidhur ngushtë me atë mendor.

Shanset që të vuani nga depresioni nëse merreni me not janë të pakta, madje sipas ekspertëve vetëm qëndrimi në ujë do t’ju relaksojë dhe t’ju bëjë të ndiheni të qetë.

Shpërndaje në rrjete sociale