Peppa Pig po ndryshon theksin e fëmijëve amerikanë

22:22 | 12 Shkurt 2019

Prindërit amerikanë po thonë se emisioni televiziv për fëmijë i njohur si Peppa Pig ka bërë që fëmijët e tyre të fillojnë të flasin me një theks britanik.

Karikatura tregon jetën e një derri, të quajtur Peppa, dhe familjen e saj.

Dhe tani prindërit e fëmiëjve që e shikojnë shumë këtë shfaqje po thonë se fëmijët e tyre kanë fillur të flasin ashtu si personazhët në film.

Seriali i animuar u transmetua për herë të parë në vitin 2004 dhe që atëeherë është rritur shikueshmëria e tij televizive.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara