Gratë më dramatike të horoskopit

01:50 | 30 Nëntor 2020

Burrat dhe gratë janë njësoj viktima të emocioneve të tyre, por padyshim që këto herë pas here “filtrohen” përmes llojeve të karakterit: ata që janë më të ndjeshëm do të jenë më të prirur për reagime pak a shumë të ashpra, por jo të gjitha ato janë saktësisht “të sinqerta”: disa profile personazhesh janë të famshëm si më dramatikë, duke theksuar emocionet e tyre.

Binjakët

Ato nuk e theksojnë me qëllim, siç mund të mendoni, por shpesh është pasojë e karakterit të tyre shumë të qetë dhe të sigurt në dukje, por edhe shumë të brishtë: kjo është arsyeja pse kur prekin tema të caktuara ato priren të reagojnë në një mënyrë dukshëm të ekzagjeruar.

Gaforrja

Gaforret shpesh udhëhiqen pothuajse tërësisht nga emocionet e tyre të momentit, duke qenë shumë perceptuese dhe në të njëjtën kohë duke lënë mënjanë shumë shpesh arsyen: nuk është e pazakontë t’i shohësh ato në një “teatër” që mund të shmanget, por që është i dobishëm për personalitetin e tyre për t’i bërë të dukshme emocionet e tyre.

Luani

Edhe eksponentja femër e Luanit pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes dhe kur kjo nuk ndodh, ose thjesht jo në një mënyrë adekuate për shijet e saj, vihet në skenënjësituatë tipike dramatike, dhe madje pak viktimiste, e cila më së shumti ndonjëherë nuk ka qëllim tjetër përveç tërheqjes së vëmendjes ndaj tyre.

Virgjëresha

Rasti i Virgjëreshave është i ndryshëm, ato nuk janë absolutisht të përqendruara tek vetja, por kanë një mënyrë jetese shumë të rreptë dhe vështirë se i pranojnë gabimet e tyre. Kur ato ndihen të ngacmuara, ose nuk trajtohen me sinqeritet, fillon një proces mendor që i bën të fajësojnë kë ose çfarë i mërziti, dhe zakonisht është një proces që mund të zgjasë edhe periudha të gjata kohe./lexo/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara