Google ADS

Disa ushqime që ndihmojnë në djegien e yndyrës

10:00 | 3 Mars 2015
Arbresh.info

Disa nga ushqimet që lehtësojnë organizmin në djegien e yndyrës janë:
Speci djegës – Përmban një substancë e cila frenon urinë dhe përshpejton procesin e djegies së yndyrave. Ky spec ka efekt në peshë, pasi nëpërmjet përdorimit të tij në ushqim frenohemi të hamë më pak.

Perimet dhe zarzavatet e gjalla – Mund të jenë një alternativë shumë e mirë për vakte të shpejta, pasi kënaqin idenë për tu përtypur disa herë si dhe përmbajnë ujë, duke krijuar një ide më të madhe të ngopjes.

Uthulla – Së bashku me vajin e ullirit, uthulla është një nga produktet që lehtësojnë djegien e yndyrave, duke u aplikuar në produkte të ndryshme. Nëpërmjet këtij alternimi për 100 gramë ushqim që konsumoni do të merrni vetëm 5 kalori.

Dardhët dhe mollët – Që të dyja këto fruta mund të konsumohen ndërmjet vakteve, qoftë sepse reduktojnë urinë, por edhe sepse përmbajnë ujë që ndihmon për tu ndjerë më të ngopur.

Shpërndaje në rrjete sociale