Çizmet e duhura për secilën formë trupore

12:21 | 20 Tetor 2017

Këto çizme do të jenë trend dhe më të përshtatshme për ecje.

Çizmet e gjata

Janë trendi i këtij sezoni dhe për fat të mirë janë dhe një aleat i mirë i trupit pasi e tregojnë më të gjatë.

Janë çizmet e duhura si për gratë e gjata po ashtu edhe për ato më të shkurtra

Ato mbulojnë gjithçka, nga kyçi këmbës e lart dhe mund të kombinohen shumë mirë si me funde të shkurtër apo bluza të mëdha.

Modelet ikonë janë ato me ngjyrë të kuqe, si ato të Fendi, Miu Miu e shumë stilistë të tjerë.

knee-high-boots-with-shorts

Çizmet e shkurtra

Ky model ka defektin të tregojë më të shkurtër dhe nuk rrinë mirë në çdo lloj trupi.

Për femrat e gjata janë shumë të mira, por për gratë me pak gjatësi rrezikojnë të duken edhe më të shkurtra para pasqyrës.

3162_p

Çizmet të rrafshëta me lidhëse

Ato kthehen në çdo stinë dhe tashmë nuk janë vetëm për adoleshentët, mjafton të keni pak shpirt rock.

59751aee-5372-4842-918e-d777c9e685da-0

Takat

Takat ju bëjnë të dukeni më të gjatë e më të dobët. Por ato që kanë një trup të rrumbullakët duhet të shmangin takat shumë të holla, pasi bën kontrast taka me formën e këmbës.

daize85lok_010003_campaign

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara