Google ADS

Artistja që guaskat e vërteta i kthen në stoli dekorative

20:04 | 15 Janar 2019
Arbresh Info

Sot, shumë nga artistë bashkëkohorë po kërkojnë mënyra të reja për të shprehur artin e tyre dhe për t’u dukur ndryshe nga të tjerët.

Njëjtë bën edhe artistja Mary Kenyon nga Kalifornia.

Ajo përdor guaskat e vërteta dhe i shndërron ato në mbajtëse fort të bukura për bizhuteri,

Puna e saj është shumë e detajuar dhe duket sikur copa të thesarit që mund të gjenden në anijet e fundosur.

Artistes, frymëzimi i vjen nga babai i saj, i cili ishte një piktor shumë i talentuar.

 

Shpërndaje në rrjete sociale