5 veprimet tipike të njerëzve xhelozë

23:35 | 4 Korrik 2020

Njerëzit xhelozë na rrethojnë, fatkeqësisht ngado, në rrethin tonë miqësor, në punë etj.

MBURREN PËR VETEN E TYRE

Xhelozët ja rrisin disa herë vlerat vetes duke u mburrur para jush dhe të tjerëve.

JU DEMORALIZOJNË

Nëse ju jeni përpjekur shumë për të arritur diçka , xhelozët do mundohen t’ua ulin vlerat e t’u demoralizojnë.

ANKOHEN VAZHDIMISHT

Ata nuk janë asnjëherë të kënaqur me çfarë kanë.

PRISHIN LUMTURINË E TË TJERËVE

Xhelozët nuk durojnë dot kur shohin njerëz të dashuruar, miqësi të vërteta apo kur shohin se njerëzit që i rrethojnë janë të lumtur.

BËJNË THASHETHEME

Zakonisht fusin negativitetin në ambientet shoqërore.

Shpërndaje në rrjete sociale