Google ADS

10 fotografitë më të mira të 2017-së (FOTO)

11:01 | 5 Shtator 2017

Zogjtë janë një specie sekrete dhe misterioze, gjë që i bën ata të vështirë për t’i fotografuar.

Konkursi i Fotografit të Zogut të Vitit nisi në vitin 2015 dhe shpejt pati interes të madh. Fotot më poshtë janë realizuar në vitin 2017.

Fituesi i këtij me një shumë prej 5 mijë paund është Alejandro Prieto Rojas nga Meksika, i cili paraqiti një portret mahnitës të flamingos që ushqente të vegjlit e vet.

Edicioni i 2017 është në dispozicion tani, dhe fitimet e pjesshme do të mbështesin drejtpërdrejt përpjekjet për ruajtjen e zogjve.

Shikoni më poshtë për të parë disa nga fotografitë më të pabesueshme të shpendëve.

bird-photographer-of-the-year-2017-3-59acfc971a6b8__880-303x420 bird-photographer-of-the-year-2017-5-59acfc9b248a7__880-681x454 bird-photographer-of-the-year-2017-7-59acfc9ee1416__880-614x420 bird-photographer-of-the-year-2017-8-59acfca08f042__880-630x420 bird-photographer-of-the-year-2017-9-59acfca2b1b3a__880-589x420 bird-photographer-of-the-year-2017-10-59acfca43823f__880-560x420 bird-photographer-of-the-year-2017-22-59acfcb81dead__880-591x420 bird-photographer-of-the-year-2017-29-59ad0ae662851-jpeg__880-317x420 bird-photographer-of-the-year-2017-42-59ad0f9e19c96-jpeg__880-420x420 bird-photographer-of-the-year-2017-60-59ad11c905897__880-1-645x420

Shpërndaje në rrjete sociale