Sot vendosen shporta rreth Liqenit të Batllavës

08:10 | 15 Prill 2017

Sot do të vendosen shporta nëpër hapësirat rreth Liqenit të Batllavës, si dhe do të zhvillohet një aksion për pastrimin e hapësirave rrethuese të liqenit.

Aksioni i pastrimit do të mbahet nga ora 11:00.

Këto aktivitete po organizohen nga Engineers Without Borders Kosova (EWB-K) me përkrahje financiare nga Ambasada e Dukatit të Madh të Luksemburgut.

Shpërndaje në rrjete sociale