Shqipëtarët të bashkuar ne Alpinizëm

11:30 | 2 Mars 2015

Mësohet qe rreth 70 pjesëmarrës nga trevat shqiptare kanë mbritur në malin e Tomorit nga shume bjeshkatarë dhe alpinist të Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë.

Njëkohësisht mësohet që alpinistja kosovare Flutura Ibrahimi do të  jetë alpinistja e parë shqipëtare së bashku me dy alpiniste tjera që do të ngjiten në malin “Mont Blanc” të Francës.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme