Google ADS

Shpërndarja e të dhënave në mënyrë elektronike

18:09 | 8 Shkurt 2017
Arbresh.info

Është lansuar sot platforma elektronike e shpërndarjes së të dhënave dhe aplikacionit për mobil.

Kjo platformë elektronike e shpërndarjes së të dhënave nga Instituti Riinvest përmban të dhëna të mbledhura nga ekipet hulumtuese të Riinvest përgjatë 13 viteve.

Të dhënat përmbajnë 72 indikatorë që mbulojnë fusha të ndërlidhura me zhvillimin e sektorit privat si: karakteristikat dhe performanca e ndërmarrjeve, investimet kapitale dhe praktikat biznesore, si dhe barrierat e të bërit biznes.

Hulumtuesja nga Instituti Riinvest, Enisa Serhati tha se për gjetjen e të dhënave ka shumë sfida, me këtë rast Riinvest i ka kushtuar shumë rëndësi kësaj fushe.

Qëllimi është që të bëhet shpërndarja e të dhënave për projekte e hulumtime të tjera.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme