Qytetarët flasin rreth vendimit të Veselit për të shkarkuar zyrtarët me aktakuza

16:02 | 20 Qershor 2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli ka marrë vendim t’i lirojë nga detyra të gjithë të emëruarit politikë nga partia e tij, të cilët kanë akuza për korrupsion.

Të pyetur nga arbresh.info, lidhur me këtë çështje qytetarët e Kosovës kanë shprehur mendimet e tyre.

Disa prej tyre mendojnë se iniciativa e Veselit është e drejtë, dhe se gjithmonë shkarkimi për njerëzit e korruptuar është i mirëpritur në Kosovë, pasi që sipas tyre është vendi me nivelin më të lartë të korrupsionit.

Kujtojmë se me vendimin e Veselit janë liruar nga detyra ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj, zëvendësministri i FSK-së, Agim Çeku dhe këshilltari i Veselit, Nijazi Kryeziu, të cilët janë në procese gjyqësore./Arbresh.info

Në videon më poshtë mund t’i dëgjoni mendimet e qytetarëve rreth këtij vendimi:

Lajmet më të lexuara