Policia urdhërohet të ofroj informacion lidhur me lirimin e mundshëm të përkohshëm të Veselit, Selimit e Krasniqit

13:57 | 11 Tetor 2021

 

Pas vendimit të panelit të Gjykatës së Apelit, të datës 1 tetor, gjykatësi i procedurës paraprake në çështjen Thaçi dhe të tjerët urdhëroi policinë e Kosovës që, brenda dy javësh nga njoftimi i përkthimit të këtij urdhri në gjuhën shqipe, të ofroj informacion në lidhje me autorizimet dhe kapacitetet e saja, ndër të tjera, për të zbatuar kushtet që kanë të bëjnë me lirimin (e mundshëm) të përkohshëm të Veselit, Selimit dhe Krasniqit.

Vendimi ndodhet këtu (vetëm në anglisht).

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara